“Спецоперація проти терористів”: у Скадовську російські спецпризначенці напали на римо-католицьку каплицю

8 месяцев назад 0

Учора, 22 серпня, надвечір озброєні солдати напали на католицьку парафію в тимчасово окупованому Скадовську на Херсонщині.

Про це повідомили на сторінці у фейсбуці Радіо Марія.

Як зазначається, про це поінформували парафіяни зі Скадовська. За їхньою інформацією,  група озброєних спецпризначенців зі зброєю в масках оточила римо-католицьку каплицю, вибила двері та, увірвавшись до каплиці, почала обшуки.

Парафіянам повідомили, що це спецоперація проти терористів. До каплиці нікого не допускають, у ній продовжуються обшуки та побили вікна, ідеться в дописі.

“На щастя, у каплиці не було людей, бо інакше вони всі були б у полоні як терористи. А настоятеля отця Домініка, який перед війною виїхав до Польщі, назвали головним наркобароном, якого подали в розшук. Як бачимо, способи КДБ не змінилися, репресії щодо католиків у традиціях НКВС”, — ідеться в дописі.

Раніше ми писали, що до Скадовська окупанти завезли лікарів із Кабардино-Балкарії, які замінили попередню групу медпрацівників. Зокрема, до захопленого міста приїхали хірурги, терапевти, педіатри та гінекологи. Також у регіон приїхав середній медичний персонал.