Спецрепортаж. 21 квітня. День голосування

5 лет назад 0

Скільки людей прийшло голосувати, чи є порушення на дільницях та який загальний рівень організації виборів. Наша знімальна група спостерігала за виборчим процесом.
Голова виборчої дільниці № 650 737 Олена Борозинець зазначає, серйозних порушень зафіксовано не було, однак без дрібних непорозумінь не обійшлося.
Знайомимося із Ганною вона переселенка. Тому про своє виборче право потурбувалася заздалегідь. Однак прийшовши на дільницю, своє прізвище у списках не знайшла.
Не бажаючи змарнувати свій голос Ганна разом із представником виборчої дільниці сходила до Державного реєстру виборців, де помилку швидко виправили.
Голова виборчої дільниці № 650 728, що розташована у Херсонській гімназії №6 Алла Гуменюк нашу знімальну групу зустрічає із хвилюванням. Жінка пояснює, турбується за безпеку членів своєї комісії, адже на дільниці вже декілька разів намагалися зірвати виборчий процес.
На 12 годину дня на дільниці № 650 728 своє право на голос використали 385 осіб із зареєстрованих в списку 1655. тисячу
Високу явку виборців констатують і на виборчій дільниці № 650 734, розташованій у херсонській спеціалізованій школі №31.
Підсвічені кабінки, непрозора тканина, спеціально облаштовані кабінки для людей з особливими потребами, відсутність черг, чітка та злагоджена робота членів дільничної виборчої комісії. Саме так більшість херсонці, коментують організацію другого туру виборів.