«Туристичний» рейд у Генічеську зібрав 24 тисячі гривень

5 лет назад 0

Протягом чотирьох днів робоча група у складі фахівців Генічеського управління Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, представників Генічеської міської ради, муніципальної поліції Генічеського району та представника податкового агента КП «Азовкомунсервіс» здійснювали вулицями Генічеська «туристичний» рейд. Про це повідомляє Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

За результатами проведеного минулорічного моніторингу надання послуг з проживання учасники групи зустрілися з громадянами — платниками туристичного збору, які розміщують гостей міста та відпочивальників у приватному секторі. З власниками житла проведена змістовна інформаційно-роз’яснювальна робота, направлена на легалізацію підприємницької діяльності, трудових відносин та сплату туристичного збору.

Лише за чотири дні за підсумками проведеної роботи місцевий бюджет Генічеська поповнився майже на 24 тис. грн. надходженнями від туристичного збору. Такі заходи допомагають формувати податкову свідомість громадян щодо сплати туристичного збору, який надійде на розвиток інфраструктури міста. «Туристичні» рейди будуть тривати до закінчення курортного сезону