Відразу два водії позбулися своїх посвідчень через чарчину на свято

6 лет назад 0

Відразу два жителі Іванівського району попалися на керуванні автомобілями напідпитку у святвечір, 6 січня. Житель села Захарівка разом із сім’єю повертався додому з села Агаймани після вечері в родинному колі. Напевно, у чоловіка не вистачило сили волі від натиску близьких за святковим столом, і він пригубив чарчину. Результат — позитивний аналіз експрес-тесту на сп’яніння та протокол про адміністративне правопорушення. Трішки згодом інший житель Іванівського району попався в районі села Шотівки на керуванні своєю автівкою  напідпитку.

Тепер чоловікам світить штраф у розмірі 10 200 грн та позбавлення права керування транспортними засобами терміном один рік.

Як розповів нашому виданню начальник Іванівського відділення поліції Віталій Боднарук, водії недооцінюють усю небезпечність уживання алкоголю за кермом. Ті відмовки, що мовляв, від однієї чарчини нічого не буде, працюють до того моменту, коли людина не вскочить у халепу. І тоді, не дай Бог, лікті кусав би та не дістанеш!

Іванівська поліція звертається до водіїв з проханням бути пильними та відповідально ставитися до себе та своїх близьких під час подорожей автомобілями.

Джерело: stepnews.ks.ua