Виноробня «Курінь» на Херсонщині увійшла в трійку кращих

2 года назад 0

Сімейна виноробня «Курінь», яка розташована у селі Степанівка, у першому етапі міжнародного винного туристичного конкурсу «Wine Travel Awards» у номінації «Візитна картка України» виборола перемогу.

Про це повідомило Суспільне, посилаючись на керівника виноробні Дениса Халупенко.

О першій годині ночі стали відомі результати публічного голосування, в якому продукція «Куреня» посіла перше місце серед українських виноробень, увійшовши у трійку кращих у світі. За словами Дениса Халупенко, заявка на цей конкурс була подана ще у вересні минулого року. А зараз почався етап голосування журі, яке закінчиться до 5 квітня 2022 року.

"Це серйозна номінація і вона дає велику популярність країні. Переможець привертає увагу "людей, закоханих у вино", а це винний туризм і т.д. Це рейтинг для регіону та й держави в цілому. Він направлений на туристичний потік", — повідомив керівник виноробні.

У рамках міжнародного конкурсу «Wine Travel Awards» не передбачена грошова винагорода. Хоча, він дає можливість лобіювати інтереси сімейної виноробні. Визнання бренду на світовому рівні дасть можливість спілкування зі світовими лідерами виноробства, а надалі — і участі у програмах з відродження виноробні
Нагадаємо, що у перші дні війни виноробню було пограбовано та знищено.