У Генічеському районі викрадач майна місцевих жителів засуджений на 5 років позбавлення волі

6 лет назад 0

Упродовж жовтня-грудня минулого року 53-річний житель Генічеського району обкрадав будинки та гаражі жителів двох сіл. Зловмисник забирав гроші, електроінструменти, драбини, велосипеди, металеві ліжка, котли та інше. Більшість речей продав, дещо здав у ломбард. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Працівники поліції затримали зловмисника після чергової крадіжки, коли він намагався зняти металеву огорожу з нежилого, як він вважав, будинку. Власник на той час навідався у свій дім, побачив злодія і викликав поліцію.

Поліцейські встановили 12 фактів злочинної діяльності чоловіка та вилучили усі вкрадені у заявників речі. Зловмисник був тричі судимий за аналогічні злочини. Займався випадковими заробітками, грошей йому завжди не вистачало, тому він скоював крадіжки.

Були відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Суд визнав чоловіка винним у всіх епізодах його злочинної діяльності та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.