У Херсоні через російські обстріли поранені десять людей. Дві людини загинули

9 месяцев назад 0

Станом на 31 липня, 15:30 унаслідок обстрілів Херсона травмовано щонайменше 10 людей. Дві людини загинули. Херсонська окружна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

За даними слідства, 31 липня близько 11:00 російські війська обстріляли житловий мікрорайон Херсона. Множинні осколкові поранення несумісні із життям отримав 65-річний чоловік, який під час обстрілу їхав автівкою по одній із вулиць. Також поранення отримав 38-річний херсонець. З травмами ноги та руки його ушпиталили.

Як інформує ДСНС у Херсонській області, через ворожий "приліт" спалахнула пожежа в адмінбудівлі. Вогнеборці прибули на місце події та ліквідували пожежу.

Сьогодні зранку окупанти обстріляли центральну частину Херсона з РСЗВ “Град”. Під російський удар потрапили працівники міського комунального підприємства. Від отриманих поранень 60-річний чоловік загинув на місці. Ще двоє його колег – тракторист та робітник отримали поранення. Їх доставили до лікарні. Ще два працівники комунального підприємства, 46 та 43 роки, отримали контузії. Їх теж ушпиталили. Також серед поранених – четверо волонтерів та неповнолітній хлопчик.