У Херсоні відбудеться презентація результатів дослідження стану громадянського суспільства

6 лет назад 0

19 квітня четвер о 13-00 в Кризовому медіа-центрі. Херсон ( вул. Пилипа Орлика (кол. 9 Січня), 30, оф. 33) відбудеться презентація результатів дослідження стану громадянського суспільства в Херсонській області.

Представить результати Андрій Єременко — pасновник дослідницької компанії «Active-group». Політолог, політтехнолог. Працює в галузі соціологічних досліджень з 2004 року. В галузі обслуговування політичних кампаній з 2002р. В галузі прогнозування і стратегування – з 2013 року.

Починаючи з 2006, основний профіль діяльності – соціологічні дослідження. Займається як розробкою та аналітикою суспільно-політичних досліджень як за класичною методологією, так і за авторською методикою «Технології моделювання майбутнього».

На сьогодні регулярно бере участь у телевізійних ефірах телевізійних каналів «112 Україна», «Еспрессо», «Зік» та інших а також низки інших медіа в якості експерта.

Компанія «Active-group» провела дослідження стану громадянського суспільства в Херсонській області. Дослідження складалося з трьох етапів: – контент-аналіз публікацій в херсонських медіа (як міських, так і обласних), проведення фокус-групових дискусій з представниками громадянського суспільства області та кількісного дослідження.

В обговоренні візьмуть участь заступник голови облдержадміністрації Дмитро Бутрій.