У Кочубеївській громаді вперше від початку війни пройшло свято першого дзвоника

8 месяцев назад 0

Учора, 31 серпня, у Кочубеївській громаді Херсонської області вперше від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України провели свято першого дзвоника.

Про це повідомила Кочубеївська сільська військова адміністрація.

Також, цього року до школи підуть 13 першокласників. 

“Перший дзвінок – момент, що хвилює кожного з нас, а особливо тих, хто вперше йде до школи. Сьогодні, шкільна родина прийняла до своїх лав 13 милих, допитливих, галасливих школяриків. Це свято для кожного з них особливе. Отримані подарункові набори, море позитивних емоцій і побажань, запам'ятаються їм на все життя”, – йдеться в дописі.

За інформацією управління освіти Херсонської міської ради, дистанційно будуть працювати 52 школи. 

Про особливості нового навчального року та проблеми освітян Херсонщини  журналістці “Вгору” розповіли директорка управління освіти та науки Херсонської Обласної військової адміністрації Тетяна Юшко та вчителька Микільського ліцею Вікторія Ковальова.

Також начальниця управління освіти Херсонської міської ради Наталя Журженко повідомила Медіаплатформі “Вгору”, що в цьому році освітній процес у херсонських школах забезпечуватимуть 2074 вчителів. Відповідно до системи АІКОМ, яка веде електронний облік учнів, уже зареєстровано 25 182 учні. Також, сформовані класи.