У Козачих Лагерях на Херсонщині росіяни готують зйомки пропагандистського відео про знищення українських військових

9 месяцев назад 0

У тимчасово окупованих Козачих Лагерях Херсонської області відмічено підготовку до проведення зйомок російською знімальною групою пропагандистського відео за сюжетом “Знищення 150 військовослужбовців української диверсійно-розвідувальної групи в місцевому сільському будинку культури”. 

Про це повідомив Генштаб ЗСУ в ранковому зведенні.

Однак, у цій будівлі станом на 13 серпня цього року перебуває особовий склад окупаційних військ у кількості до 25 військовослужбовців армії РФ з-поміж колишніх ув’язнених, ідеться в дописі.

Як зазначається, командування ворога роблять фіктивні зйомки своїх успіхів на тлі зниження бойового духу окупаційних військ. 

Раніше Генштаб повідомляв, що серед окупантів ростуть панічні настрої та збільшується кількість випадків дезертирства. У тимчасово окупованому селищі Горностаївка Херсонської області військові патрулі та представники комендатури обходять будинки для пошуку дезертирів серед своїх військових.

Учора ми писали, що на тимчасово окупованій території Херсонської області за добу Сили оборони ліквідували 63 російських військових, шість човнів, десять одиниць автобронетехніки та дев'ять великокаліберних гармат.