У Скадовську почав працювати мобільний сервісний центр МВС

5 лет назад 0

З 2 листопада у Скадовську почав працювати мобільний сервісний центр МВС. Відтепер тут можна виконати реєстраційні операції, замінити посвідчення водія, залишити запит на отримання довідки про відсутність судимості, а також проконсультуватися.

Це стало можливим завдяки втручанню першого заступника голови Херсонської обласної ради Василя Зеленчука.

«Я зустрічався із мешканцями Скадовська й виявилося, що однією з найкричущих тем для них є відсутність сервісного центру МВС (колишнього МРЕО). Тобто для того, аби впорядкувати транспортні документи, зараз людям треба їхати до сусіднього району – по бездоріжжю, витрачаючи на отримання довідки безліч часу та грошей. Ми вирішили покласти цьому край і допомогти у вирішенні даного питання» , – коментує ситуацію Василь Зеленчук.

Важливо, що під листом-зверненням до чиновників підписалися аж 542 мешканці міста. Так, було ініційовано скликання відповідальних осіб з облдержадміністрації та безпосередньо – Регіонального сервісного центру МВС в Херсонській області. На цій нараді й вирішили створити у Скадовську мобільний сервісний центр, куди люди зможуть звертатися за допомогою та консультацією. Крім того, тепер мешканцям Скадовська доступні наступні послуги: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів; заміна посвідчення водія; видача міжнародного посвідчення водія; отримання довідок про відсутність судимостей тощо.

Дні роботи мобільного сервісного центру МВС: середа, четвер, п’ятниця. А за детальною інформацією можна звертатися до завідувача сектору надання адміністративних послуг Скадовської РДА Лариси Маркіної, тел. (0-5537) 5-25-48.