У Станіславі рятувальники отримали подяки. Напередодні вони потрапили під російську атаку – ДСНС»/>

3 месяца назад 0

У Станіславі на Херсонщині працівникам місцевої пожежної охорони вручили подяки. Напередодні вони під час гасіння пожежі потрапили під російський обстріл.

Про це повідомляє Головне Управління ДСНС України в Херсонській області.

“Працівники підрозділу відзначені за сміливі та рішучі дії під час ліквідації наслідків пожеж та надзвичайних ситуацій, у тому числі внаслідок ворожих обстрілів”, – ідеться в дописі.

Також станіславським пожежникам передали від благодійників сухпаї, термобілизну, бойовий одяг, вогнегасники та інше обладнання, повідомляє ДСНС.

14 січня російські військові атакували дроном камікадзе підрозділ місцевої пожежної охорони в Станіславі на Херсонщині. Отримали поранення четверо рятувальників. У них діагностували контузії, вибухові та черепно-мозкові травми.

15 січня рятувальники загасили пожежу, яка виникла через російські обстріли в житлових будинках і господарських спорудах у Станіславі й у селі Білозерської громади. Того дня в Станіславі отримала поранення 69-річна жінка. Також російські військові обстріляли пункт "швидкої" в Станіславі 15 січня.