Українські десантники знищили групу російських мотострільців, — ФОТО

2 года назад 0

Українські десантники знищили групу російських мотострільців, які мали проводити розвідку та корегувати вогонь артилерії.

Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Воїни Десантно-штурмових військ Збройних Сил України щодня та щохвилини продовжують знищувати сили російських окупаційних військ на всіх основних напрямках.

– Агресор сповна відплатить за кожну українську сльозу, за кожну сироту та вдову, за кожен випущений снаряд, ракету та бомбу, за кожну зруйновану українську домівку, – зазначають десантники.

За цей час, “Марунові берети” знищили сотні російських окупантів та перетворили на металобрухт сотні тон ворожої військової техніки.

Крім пошкодженого російського бронетранспортера БТР-82А українським військовим вдалося захопити спеціальне обладнання для розвідки і корегування вогню артилерії і наведення авіації, — повідомляє Мілітарний.

Це зокрема комплект з дальномірним приладом ПДУ-4 (Прибор дальномерно-угломерный) та стрілецька зброя і особисті документи.

Інформація з ПДУ-4 може передаватися через планшет командира артилеристам або авіації для цілевказування.

ПДУ-4 забезпечує спостереження та визначення об’єктів на відстані до 3-5 км. Він має функцію фото- та відеозйомки з передачею файлів. За допомогою прилада виконується виявлення цілі та визначення її координат.