Українські військові вразили пункт управління окупантів у Новій Каховці на Херсонщині

9 месяцев назад 0

Сьогодні, 9 серпня, близько 10:00 Збройні сили України вразили пункт управління армії РФ у тимчасово окупованій Новій Каховці.

Про це написав СтратКом ЗСУ.

Новини.LIVE повідомляють, зі слів міського голови Нової Каховки Володимира Коваленка, що ЗСУ поцілили в одне з приміщень колишнього Електромашинобудівного заводу НВП "НКЕМЗ".

Він наголошує, щоденна злагоджена робота різних структурних підрозділів ЗСУ на території громади призводить до вагомих втрат ворожої живої сили та техніки. 

Нагадуємо, що в тимчасово окупованій Каховці на Херсонщині та інших населених пунктах області росіяни поширювали фейки про відведення своїх військ. Вони демонстративно масово переміщали військову техніку. Так вони намагаються виявити проукраїнськи налаштованих громадян, які співпрацюють із Силами оборони України.

За 7 серпня 2023 року, Сили оборони знищили дві диверсійні групи РФ (51 солдата) та два човни, якими вони намагалися маневрувати між островами на Херсонщині. Також херсонські поліціянти ліквідували окупантів, які запускали дрони з Олешок.