За добу на Херсонщині через російську агресію дістали поранення 14 людей»/>

4 месяца назад 0

За минулу добу, 31 грудня, російська армія 123 рази обстріляла правобережжя Херсонщини. Вона атакувала 565 снарядом із мінометів, артилерії, "Градів", ЗУ-23-2, танків, БПЛА та авіації. Через російську агресію загинула дитина, 14 людей дістали поранення.

Про це повідомив голова ХОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, за минулу добу російські війська 25 разів обстріляли Херсонську громаду, випустивши 130 снарядів. Ураження зафіксували в Херсоні, Антонівці, Придніпровському та Садовому. По Херсону випустили 92 снаряди. По Херсону випустили 92 снаряди.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; медичну установу, заклад освіти, об'єкт критичної інфраструктури, автозаправну станцію, автоцентр та базу в Херсоні; об'єкти критичної інфраструктури в Херсонському районі; пункт незламності та навчальний заклад у Бериславському районі.

31 грудня, зранку, армія РФ завдала удару по Херсону, 14-річний хлопчик загинув на місці, а хлопчик дев’яти років перебував у тяжкому стані.  О 10:20 російські військові з артилерії обстріляли Корабельний район Херсона, були поранені три людини. Пізніше стало відомо про ще двох поранених чоловіків. Згодом число поранених у Херсоні зросло до семи.

1 грудня близько 15:00 російські військові знову атакували Корабельний район Херсона. Поранення отримали жінки, яким  31 і 65 років.