За одну ніч херсонець отримав 5 адмінпротоколів від патрульних

6 лет назад 0

На площі імені Павла Дубинди 15 червня близько 3-ої години ночі патрульні помітили автомобіль Volkswagen T5. Водій під час зміни напрямку руху не скористався відповідним покажчиком, тож інспектори вирішили з ним поспілкуватись. Транспортний засіб зупинився на вулиці Кулика без порушень ПДР. Під час спілкування в чоловіка, який перебував за кермом, поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той не надав для пере вірки жодного документа.

Тож для встановлення особи порушника та складання адмінматеріалів патрульні доправили громадянина до Дніпровського відділення поліції. Там він відмовився проходити огляд за допомогою алкотестера «Драгер» на місці та в медичному закладі. На 52-річного херсонця патрульні склали адмінматеріали за ст. 122 ("Порушення правил користування попереджувальними сигналами") та ст. 130 ("Керування у стані сп’яніння") КУпАП. Після цього чоловік покинув приміщення відділення поліції.

Та через деякий час, близько 5-ої години ранку, інший екіпаж помітив цей же Volkswagen T5 на вулиці Залаегерсег. Водій знову не скористався відповідним покажчиком напрямку маневру. На вимогу інспекторів зупинитись чоловік не реагував. Він пришвидшився та спробував утекти. Урешті на вулиці Каховській автомобіль порушника заблокували. За кермом перебував той же громадянин. Цього разу він надав усі необхідні документи, але від огляду знов відмовився.

На втікача патрульні склали ще 3 адмінматеріали: за ст. 122 ("Порушення правил користування попереджувальними сигналами"), ст. 122-2 ("Невиконання вимоги про зупинку") та ст. 130 ("Керування у стані сп’яніння") КУпАП. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик, повідомляє на своїй сторінці в мережі Патрульна поліція Херсонської області.