Здай макулатуру – підтримай роздільні суботники

6 лет назад 0

Державна екологічна інспекція у Херсонській області закликає організації, установи, компанії та пересічних громадян Херсонщини долучитися 21 березня 2018 року у Міжнародний день лісів до проведення екологічної акції «Здай макулатуру – підтримай роздільні суботники».

Ініціатором акції виступає громадська організація «Друге життя» за підтримки місцевих екологічних ініціатив та організацій міста Києва.

Акція проводиться з метою долучення співробітників установ до сортування вторинної сировини та залучення коштів безпосередньо на щорічні суботники «Зробимо Україну чистою», що не мають будь-якого додаткового фінансування.

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області підтримують захід і закликають організації, установи, компанії та пересічних громадян долучитися до проведення екологічної акції «Здай макулатуру – підтримай роздільні суботники», ініціювати збір вторинної сировини, зібрану макулатуру віддати у спеціалізовані пункти прийому, а отримані кошти використати при проведенні акцій з благоустрою