Депутати Херсонської міськради від “ОПЗЖ” не звітували перед виборцями 

2 года назад 0

Дев’ять депутатів Херсонської міськради, які були обрані від політичної партії “Опозиційна платформа – За життя”, не звітували перед виборцями щодо результатів роботи за рік. Про це повідомив у соцмережах голова Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень Олександр Мошнягул. 

За його словами, річний звіт депутатів був призначений на 18 грудня. Але замість нього відбулась обласна конференція “ОПЗЖ”. 

“Зі вступним докладом виступив голова організації Єгор Устинов. Він которко окреслив основні досягнення партії за рік. Детально зупинився на тому, що зробили обласні депутати та коротко міські та районні. Загалом, нормальний звіт депутата облради та лідера партії”, – написав Мошнягул. 

Окрім нього, публічного щодо результатів річної роботи ніхто з депутатів від “ОПЗЖ” не відзвітував. Далі обласний осередок політичної партії перейшов до “закритої” частини засідання. Таким чином, можна сказати, що представники політсили Медведчука-Бойка_Рабіновича порушили законодавство “Про статус депутатів місцевих рад”, який зобов’язує обранців не рідше одного разу на рік звітувати перед виборцями.