Херсонський гауляйтер Сальдо просить Путіна поклопотатися перед Ердоганом про відкриття поромної переправи зі Скадовська до Туреччини

9 месяцев назад 0

Володимир Сальдо попросив Володимира Путіна домовитися з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом про відкриття поромної переправи з окупованого Скадовська до Туреччини. З таким проханням так званий "виконувач обов'язків губернатора Херсонської області РФ" звернувся до російського диктатора, — пише офіційний сайт Кремля.

"У зв'язку з тим, що на сьогоднішній день зернової угоди вже немає, є пропозиція відновити торговий шлях, який, коли я ще працював мером, у 2007 році ми запустили зі Скадовського порту на Чорному морі до Зонгулдака… Ходив пором, поромна переправа працювала, і було понад 1200 іноземних суднозаходів було" , — нагадав Сальдо.

"Якщо цю поромну переправу відновити зараз, її дію, тоді виходить, що в нас з'являються нові торговельні шляхи, абсолютно нові — по прямій там швидко, 20 годин лише", — пояснив він суть своєї пропозиції і попросив Путіна порушити це питання перед зустріччю з Ердоганом.

Російський диктатор у відповідь на слова Сальдо сухо відповів: "Добре".