Хлань: зірковий час для багатьох колаборантів Херсонщини поступово закінчується

6 месяцев назад 0

На тимчасово окупованих територіях лівобережної Херсонщини російська окупаційна влада планує штатне скорочення у своїх «міністерствах» і «службах» через нераціональні витрати. «Зірковий час» для багатьох зрадників закінчується.

Про це депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань на своїй сторінці у Facebook.

«Окупований лівий берег. Публічно це не афішують, але до нового року росіяни будуть скорочувати роздуті штати своїх «міністерств» і «служб». Перевірка показала величезні нераціональні витрати. Тих росіян, які приїхали на Херсонщину у відрядження, частково відправляють додому», — зазначає Хлань.

Він також згадує про корупцію серед колаборантів, за що чимало з них уже втратили свої незаконні «посади».

«Про те, що в «адміністраціях» крадуть, сумнівів немає. Якщо на посадах були чи є такі як Єфім та Філіпчук (у Каховці) (ідеться про колаборантів Віталія Єфименка та Павла Філіпчука, — ред.). У зрадників, які повелися на російські рублі, поступово закінчується зірковий час», ​- пише Хлань.

Як повідомляла «Гривна», наразі під домашнім арештом перебувають ексочільниця окупаційного «міністерства спорту» Ельвіра Вітренко та її колишня заступниця Вікторія Удодова. Херсонську колаборантку Вітренко відсторонили від посади «міністра» через відкриття кримінальної справи за фактами розкрадання коштів. Відома в Херсоні рестораторка Удодова проходить разом з Вітренко по кримінальній справі.

На фото: пособник окупантів та «очільник Каховської військової адміністрації» Павло Філіпчук, колишній депутат Каховської міськради (Партія регіонів) та Херсонської облради (Опоблок)