Німеччина побудує новий завод боєприпасів

3 месяца назад 0

Німецький оборонний гігант Rheinmetall побудує новий завод з виробництва боєприпасів аби забезпечити безперебійні поставки до України.

“Темпи швидкі: те, що раніше зайняло би десять років, тепер досягається за кілька місяців.

Про це повідомив керівник німецького концерну Армін Паппергер виданню BILD.

У відповідь на звинувачення федерального уряду Німеччини у недостатній підтримці України Паппергер підкреслив хорошу співпрацю між урядом і збройовою промисловістю.

“Багато чого змінилося на краще у військових закупівлях. Лише Rheinmetall минулого року отримав замовлення або рамкові угоди від федерального уряду на суму понад 10 мільярдів євро – для Бундесверу та для України. Цього року ця сума зросте щонайменше до 15 мільярдів“, – повідомив керівник Rheinmetall.

Паппергер також розповів, що для виконання укладених контрактів та безперебійного постачання боєприпасів у зазначені терміни концерн будує новий завод.

“Темпи швидкі: те, що раніше зайняло б десять років, тепер досягається за кілька місяців. Тепер ми побудуємо новий завод боєприпасів у Німеччині в рекордні терміни, щоб створити стратегічну безпеку поставок“, – заявив він.

Окрім місця розташування він не надав інших деталей стосовно цього проєкту, тому терміни відкриття та початку роботи підприємства залишаються невідомими.