Окупанти готують фальсифікаторів для “виборів президента рф”

4 месяца назад 0

Росіяни продовжують підготовку до пропагандистського шоу під назвою “вибори президента рф” й почав підготовку “спостерігачів” на це дійство.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Країна, де ніколи не змінювалась влада шляхом виборів намагається переконати, що нібито має розвинене суспільство. Для цього росіяни імітують “вибори”, аби продемонструвати підтримку курсу нацистської політики кремля народом, а отже звязати всіх “колективною відповідальністю”

На тимчасово окупованих територіях мета цього фарсу – нібито легалізація окупації шляхом “високої явки”. Звичайно, що місцеве населення проігнорує “вибори”, як до цього проігнорувало “референдум” та “місцеві вибори”. Проте росіяни вже зараз готуються цей процес фальсифікувати.

Так, вибори вкотре розтягнуть на кілька днів та дозволяють голосувати за місцем проживання, аби пояснити відсутність людей на дільницях. Ну а “спостерігачів” кремль почав готувати вже зараз.

На ТОТ вже зараз створюють списки колаборантів, які готові виконати цю роль. Їх імена засекречені, але відомо що вже почався їх інструктаж як допомогти фальсифікувати явку. 

Центр національного спротиву зауважує, що всі ці люди будуть деанонімізовані й понесуть відповідальність за злочини перед українським народом.