Райтаровский прикрывает политическую импотенцию АТОшниками

7 лет назад 0

На последних сессиях Олешковского райсовета творится откровенный цирк. Известный одиозный бывший депутат Херсонского городского совета, Николай Райтаровский, приглашает выходцев АТО, чтобы устраивать силовое давление на деп корпус. Что примечательно, использовать он решил уже известных дебоширов, которые к сожалению уже зарекомендовали себя как продажные активисты, выполняющие различные политические заказы.
О них даже писали в паблике "Справжні патріоти"

"«ПАТРІОТ» ТАРАС КОСТАНЧУК НА СЛУЖБІ У РЕГІОНАЛІВ
Голова об’єднання учасників АТО «Справедливість» Тарас Костанчук, який позіціанує себе як боєць з російською агресією насправді є кишеньковим спікером агентів Кремля в Україні — голови Опозиційного блоку Юрія Бойко.
Після революції Гідності, коли Росія відібрала наш Крим, а на російські бойовики на сході країни захоплювали місто за містом, Тарас Костанчук агітував на виборах президента України за Юрія Бойко та був його довіреною особою.
Детальніше: http://www.cvk.gov.ua/pls/vp2014/wp001
Ще до виборів президента, Тарас Костанчук працював помічником у регіоналівської тушки та організатора рейдерських схем Юрія Кармазіна.
Детальніше: http://posipaky.info/mp/9368
Наразі, Тарас Костанчук виступає у ролі «героя» війни та постійно виступає спікером на каналі Льовочкіна «Інтер». Передусім тези Костанчука направлені на те, щоб розхитувати ситуацію в країні, в інтересах Кремля та Опозиційного блоку: тарифні майдани, непідтримка блокади майдану, заклики до повалення режиму та інше.
У вільний час, Тарас Костанчук разом зі своїми побратимами не воює в АТО, а… виконує вказівки свого шефа Юрія Бойко та «шістки» Фірташа — Валентина Наливайченко: захоплення влади на місцевих рівнях, рейдерські захоплення підприємств, погрози ветеранам АТО…
МИ ЗАКЛИКАЄМО СЛУЖБУ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ РОЗПОЧАТИ РОЗСЛІДУВАННЯ АНТИДЕРЖАВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТАРАСА КОСТАНЧУКА, А СПРАВЖНІХ ВЕТЕРАНІИ АТО ПІДТРИМАТИ ЧЕСТЬ МУНДИРА! СЛАВА УКРАЇНІ!" — пишут администраторы паблика

Как рассказывают источники, причины таких срывов заседаний сессий довольно банальны. Вопрос обстоит в шкурных интересах Райтаровского, в его целях отжать ряд КП Олешек, чтобы присесть на финансовые потоки проходящие через них. На данный момент особых результатов такие действия не принесли, однако это не значит, что в следующий раз депутат не предпримет более радикальные действия, прикрываясь добрым именем участника АТО.