Шлейф брудних справ обласного депутата

2 года назад 0

Ніколи не було й на тобі знову — депутату Херсонської обласної ради Сергію Кульчиковському вдруге за два місяці інкримінують вимагання хабаря.
Нагадаємо, — у листопаді минулого року його вже затримували за вимагання 300 тисяч гривень за лобіювання фінансових інтересів в аеропорту Херсона.
Шлейф брудних справ за хабарником Кульчиковським тягнеться давно. Обирався депутат від Скадовського району, де вже давно «обтяпує» свої брудні діла. Найгучнішою справою, тут вважають намагання рейдернути державне підприємство «Інститут рису", де Кульчиковський відіграє одну із ключових ролей.
Розперезавшись, вкупі з керівниками підприємства, вони спочатку поставили на потік власного збагачення потужності державного господарства, а потім, разом із заїжджими гастролерами взагалі замахнулися його "віджати". Дотепер державне підприємство захищається від рейдерів.
За неофіційною інформацією, доробити чорну справу на свою користь депутат Кульчиковський збирався через голову Скадовського суду Максима Климченка, з яким, зі слів самих скадовчан, перебуває в близьких дружніх відносинах.
І ось знову, цього разу, за даними слідства, депутат обласної ради Сергій Кульчиковський знову нашкодив у Скадовську, де створив штучні перешкоди місцевому підприємцю. А потім за вирішення цих же проблем вимагав у нього 27 тисяч доларів США.
Йдеться про сприяння у знятті арешту, накладеного на адміністративну будівлю товариства у м. Скадовськ, та відкликання зі Скадовського районного суду навмисно поданих позовів до цього товариства.
За вимагання хабаря депутата Кульчиковського затримали в Херсоні 26 січня та вже провели обшуки удома. Дякуємо правоохоронцям, що позбавляють наше суспільство від таких людей.
Максим РАШПІЛЬНЯК