Армія РФ за добу випустила по Херсонщині понад 606 снарядів: поранені шестеро людей

5 месяцев назад 0

Російські війська упродовж доби з мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню, танків, дронів та авіації випустили по Херсонській області 606 снарядів, по Херсону — 38.

Про це в Telegram повідомив керівник обласної військової адміністрації  Олександр Прокудін .

Загалом за добу армія РФ 113 разів обстріляла Херсонщину, била по житлових кварталах населених пунктів області, влучила у навчальний заклад та підприємство у Херсоні. Шестеро людей отримали поранення різного ступеня тяжкості, йдеться в повідомленні.
 
Що відомо про обстріли Херсонщини 12 грудня 2023 року ​Упродовж доби російська армія з артилерії обстріляла Херсон, Антонівку, Велетенське, Іванівку та Високе, повідомив Генштаб ЗСУ.

Армія РФ обстріляла середмістя Херсона. Поранений 29-річний чоловік, його ушпиталили. Згодом стало відомо про ще одного пораненого у Херсоні, 54-річного травмованого чоловіка також доставили до лікарні.

Російська армія обстріляла Тягинку на Херсонщині. У власній оселі поранений 50-річний чоловік. Його шпиталізували з контузією, вибуховою травмою та струсом мозку.

Армія РФ з артилерії вчергове вдарила по Херсону. Поранений 67-річний чоловік, він перебуває під наглядом лікарів. Згодом військові РФ знову обстріляли Херсон. Пошкоджений фасад та покрівля одного з освітніх закладів, є руйнування в приміщеннях.​