Для посилення соціальної сфери Херсона передадуть гуманітарну допомогу

7 месяцев назад 0

Однією з основних проблем, з якими зіткнулася соціальна сфера міста після деокупації, пов’язана з відсутністю необхідних засобів для налагодження роботи – комп’ютерної та оргтехніки, транспортних засобів для організації роботи з маломобільними.

Багато громадських організацій та ініціативних груп відреагували та протягом багатьох місяців підтримують,  надаючи гуманітарну допомогу тим, хто не має можливості самостійно забезпечити свої базові потреби або обслуговувати себе самостійно.

Пріоритетним завданням є надання  необхідних інструментів для роботи соціальних працівників, які безпосередньо надають допомогу, і в  цьому напрямку нашим партнером став Польський Центр Допомоги Міжнародної.

За попередніми перемовинами між Херсонською міською військовою адміністрацією та Польським Центром Допомоги Міжнародної досягнуто домовленостей про передачу 7 мікроавтобусів, 40 електричних велосипедів, 40 ноутбуків, 40 принтерів та двох серверів. 

Захід відбудеться 27 вересня 2023 року, місце проведення буде повідомлено додатково після акредитації.

Що відбуватиметься:

13.00 – 13.30 – презентація допомоги місту Херсону від Польського Центра Допомоги Міжнародної.
15.00 – 16.00 –  пресконференція за участі представників Херсонської міської військової адміністрації та Польського Центра Допомоги Міжнародної. 

Для акредитації та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся за номером телефону 050 535 53 94 Надія.