Домашній поєдинок «Таврії» з «Перемогою» завершився бойовою нічиєю

3 года назад 0

11 жовтня сімферопольська «Таврія» на своєму домашньому стадіоні «Мар’янівський» приймала поєдинок 13-го туру чемпіонату України з футболу (Друга ліга, Б). Суперником кримчан була дніпровська «Перемога».
Сімферопольці живчиком розпочали гру. І вже на 7 хвилині капітан команди Бойко влучним пострілом головою вивів «Таврію» вперед. Після забитого м’яча, кримчани намагалися не зупинятися на досягнутому. До 20-ї хвилини матчу підопічні Чумаки могли ще двічі вразити ворота суперників. Нажаль, не забили. А ось гості, скористалися футбольним правилом «не забиваєш ти – заб’ють тобі». На 28-й хвилині нападник «Перемоги» Кіча зрівняв рахунок, а за 4 хвилини до кінця першого тайму, капітан дніпровців Валєєв вивів гостей уперед.
Початок другої сорокап’ятихвилинки, був знову за господарями. Як результат, на 50-й хвилині, завдяки удару Барладима та вдалого рикошету від захисника гостей «Таврія» зрівняла рахунок – 2:2.
Далі, до 86-ї хвилини на полі точилася рівна боротьба, а потім, після вилучення захисника кримчан Чмеленка (друга жовта картка), господарі змушені були провести кінцівку поєдинку в обороні, сподіваючись на швидкі контратаки.
«Таврія» вистояла, а фінальний свисток зафіксував підсумковий рахунок зустрічі – 2:2.
Переглянути матч можна за цим посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=mltLBphsGEQ
Свій наступний поєдинок підопічні Чумака зіграють на виїзді. Їх суперником буде ФК «Полтава». Матч відбудеться 16 жовтня. Про час та трансляцію поєдинку дізнаєтесь з найближчих новин. Слідкуєте за нашими сторінками в соціальних мережах.