Досягнуто домовленостей щодо відновлення пошкоджених осель жителів Херсонської громади

6 месяцев назад 0

Херсонською міською військовою адміністрацією досягнуто домовленостей з БФ «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» щодо відновлення пошкоджених внаслідок обстрілів осель жителів Херсонської громади.

Про це повідомляє пресслужба Херсонської МВА.

Учора на спільній нараді представників міської адміністрації та фонду обговорили критерії для підготовки списку об’єктів пошкодженого житла та визначили відповідальних осіб.

Зокрема, БФ «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» планує до липня 2024 року відремонтувати 224 пошкоджені домогосподарства у Херсоні.

Йдеться про відновлення тих будинків і квартир, які мають незначні руйнування внаслідок війни, такі як: пошкодження даху, підлоги, дверей, вікон чи систем опалення.

Якщо ви проживаєте у Херсоні і ваше житло було пошкоджене внаслідок війни, ви можете взяти участь у проєкті. Для цього потрібно зареєструватися в анкеті https://bit.ly/3SER2dx до 17 листопада.

Варто зазначити, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги, адже усі, хто заповнять форму, пройдуть відбір за визначеними критеріями.

Звертаємо увагу, що БФ пропонує заповнити форму жителям Центрального району Херсона та Степанівського старостинського округу.

Із будь-яких питань та уточнень звертайтеся на гарячу лінію БФ «ССС»: 0 800 33 27 40.

Проєкт “Життєво важлива допомога у сфері житла, багатоцільової грошової підтримки, сексуального і репродуктивного здоров’я та захисту для постраждалих від конфлікту у сільських громадах Миколаївської та Херсонської областей” реалізує БФ “ССС” і ХОЦ “Успішна жінка” спільно з міжнародною гуманітарною організацією CARE за підтримки Українського гуманітарного фонду.