Голова Херсонської облради привітав Президента України з Днем народження

2 года назад 0

Голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко привітав Президента України Володимира Зеленського з Днем народження:
— Пане Президенте, Володимир Зеленський, з Днем народження!
Є в Вас те, що неможливо приховати та не відчути — чесність, щирість та внутрішня сила. Гадаю, саме це побачили в Вас мільйони українців і довірили Вам своє майбутнє. І не помилились!
Я точно знаю, що нічого у житті не випадково і нічого не трапляється просто так. Сьогодні українці подорожують у сніжний Буковель та сонячний Генічеськ новим дорогам, народжують діток у сучасних лікарнях, отримують знання у модернізованих школах та дитячих садочках, турбуються про своє здоров’я на європейських спортмайданчиках, а свій вільний час проводять в Urban-парках та сучасних музеях.
Ви добре знаєте ціну кожного дня, адже новий день — нові виклики та цілі — вони у Вас дуже амбітні! Але саме так можна чогось досягти — треба мріяти сміливо! Ви — лідер, для якого благополуччя людей та розвиток держави — понад усе!
Бажаю енергії та сил у реалізації всіх планів, пане Президенте. А також сімейного затишку та тепла, людського щастя та душевного спокою!
З Вами сильна команда, Вас підтримує вольовий народ!
Щасливого Дня народження!