Гуменюк пояснила, чим шкодить штучний ажіотаж навколо ЗСУ на лівому березі Херсонщини

9 месяцев назад 0

Тому не слід не поспішати озвучувати те, що не потребує публікації. Про це в ефірі телемарафону заявила керівниця об'єднаного пресцентру оперативного командування "Південь"  Наталія Гуменюк , передає Gazeta.ua.
"Саме тому не слід не поспішати озвучувати те, що не потребує публікації, бо ведення військової операції доручено військовим, тому саме вони мають повідомити про свою присутність або просування на тій чи іншій ділянці фронту",  – наголосила вона.

Водночас, за її інформацією, ЗСУ на лівому березі Херсонської області продовжують вести контрбатарейну та протидиверсійну боротьбу проти російських військових.
"Продовжується потужна контрбатарейна боротьба, і кожного дня ми маємо відповідні результати, тому що наше завдання зараз – максимально знищити потужність ворога, зокрема, артилерійські потужності, за допомогою яких вони продовжують тиснути на мирне населення" , – сказала вона.
Тільки тоді, коли буде зачищено російських окупантів на Херсонщині – тільки тоді можна буде говорити про просування Сил оборони України на цьому напрямку.
Про це сказала керівниця об'єднаного пресцентру оперативного командування "Південь"  Наталія Гуменюк .
Вона наголосила, що передчасний ажіотаж завдає великого клопоту тим, хто працює навіть у контрбатарейному режимі, і тим, хто проживає на протилежному березі.