Херсонців просять дотримуватись привил благоустрою міста

2 года назад 0

Інспекція з контролю за благоустроєм Херсонської міської ради нагадує, що кожен мешканець територіальної громади при викиданні відходів повинен скористатись простими та необхідними правилами:
1. Не викидати сміття біля майданчика та повз спеціалізовані контейнери.
2. Гілки, листя, траву та інші органічні відходи потрібно викидати, безпосередньо, в контейнер для збору твердих побутових відходів .
3. Утримуйтесь від обрізання дерев на територія власних домоволодінь, якщо не маєте можливості утилізувати деревину самостійно.
4. При повному заповнюванні контейнерів, коли немає можливості викинути гілки та подібне, потрібно дочекатись, коли спецмашина вивантажить сміття з контейнерів, а потім вже викидати.
4. Будівельне сміття: залишки цегли, бетону, шиферу, лінолеуму, кахельної плитки, тощо викидати суворо заборонено, як в контейнери для збору твердих побутових відходів, так і поруч з майданчиком твердих побутових відходів. Будівельне сміття вивозиться до полігону твердих побутових відходів самостійно або за договором з суб’єктами господарювання (перевізниками).
Не утворюйте стихійні сміттєзвалища. Подбайте про чистоту населених пунктів Херсонської міської територіальної громади, культуру викидання сміття та про повагу до оточуючих.