Херсонців закликають бути пильними щодо ймовірних доверсійно-терористичних проявів

2 года назад 0

У Херсонській міській раді за ініціативою Координаційної групи Антиреррористичного центру СБУ в Херсонській області відбулася нарада учасників-субєктів боротьби з тероризмом щодо питань запобігання та протидії ймовірних доверсійно-терористичним проявам напередодні та під час святкування Новорічних та різдвяних свят.
У ході засідання його учасники узгодили порядок взаємодії та спільне реагування на прояви терористичного характеру. Розглянуті питання забезпечення належного рівня публічної безпеки у місті під час участі населення у заходах, що відбуватимуться у місцях масового перебування людей.
Посилено заходи з охорони адміністративних будівель, комунальних підприємств та об’єктів життєзабезпечення міста, вразливих у терористичному відношенні.
Разом з тим, керівництво міської ради звертається до мешканців та гостей міста з проханням зберігати пильність та бути уважними. У разі потрапляння в поле зору будь-яких підозрілих транспортних засобів, предметів та осіб, невідкладно повідомляти означену інформацію н а гарячу телефонну лінію УСБУ за телефоном (097) 131 24 71, (0552) 42 21 29, або 102.