Херсонгаз планує знімати покази лічильників виключно по телефону

2 года назад 0

Акціонерне товариство "Херсонгаз" звертається до жителів Херсонщини:
До уваги споживачів природного газу Херсонщини !!!!
Наразі до кол-центру АТ Херсонгаз почастішали звернення громадян із питаннями: чи дійсно працівники товариства наразі знімають показники лічильників газу у помешканнях?
АТ Херсонгаз повідомляє, що до квітня поточного року товариство покази лічильників планує знімати виключно по телефону . Таким же чином працівниками товариства здійснюється нагадування про наявність заборгованості за надані послуги розподілу природного газу.
Виїзди на адреси виконуються лише для ліквідації та усунення наслідків аварійних ситуацій, ремонту пошкоджених газопроводів.
Працівники АТ Херсонгаз до кінця березня НЕ ХОДИТИМУТЬ до споживачів для зняття показників, надання рахунків, тощо.
Будьте обачливі, не допускайте у своїх приміщення невідомих осіб.
Пам’ятайте, що усі працівники газової служби мають при собі відповідні посвідчення, переміщуються тільки на спеціалізованих автомобілях, та одягнені у форму з ознаками товариства.
Про подальші зміни у роботі АТ Херсонгаз буде повідомлено окремо, будь ласка слідкуйте за новинами на офіційному сайті товариства та в мережі Facebook.
Для отримання поточної інформації про стан рахунку або передачі показників лічильника будь ласка звертайтеся до кол-центру за багатоканальним телефоном (0552)31-65-55