ХОЕК надає пояснення щодо своєї діяльності

4 месяца назад 0

ТОВ “Херсонська обласна енергопостачальна компанія” продовжує свою ліцензійну діяльність із постачання електричної енергії населенню та підприємствам Херсонщини!

Про це повідомляє пресслужба ХМВА з посиланням на ТОВ "ХОЕК".

Справа про банкрутство ТОВ “ХОЕК” розглядається в судовому порядку ще з вересня. Повідомляємо, що це може зайняти тривалий період. 

Проте зазначена компанія продовжує закуповувати електроенергію для потреб населення, бюджетних та промислових підприємств Херсонської області. Вони продовжують обслуговувати споживачів на дільницях (Високопільська, Нововоронцовська, Великоолександрівська) та в Херсоні, розносити рахунки, приймати платежі за використану електроенергію та здійснювати розрахунки за поточними зобов’язаннями з іншими учасниками ринку електроенергії згідно з укладеними договорами.

Коштами, сплаченими споживачами, “ХОЕК” розраховується із виробниками за електроенергію (НАЕК “Енергоатом” та інших сегментах ринку електроенергії), сплачує за послуги з розподілу/передачі електричної енергії операторам систем розподілу/передачі (до АТ “Херсонобленерго”, НЕК “Укренерго”), які в свою чергу спрямовують на закупівлю обладнання, палива, ремонт та обслуговування електромереж, заробітну плату енергетикам, які ремонтують мережі під щоденними обстрілами! 

Звертаємо увагу споживачів, що рахунки за листопад 2023 року вже сформовані в особистих кабінетах на сайті ТОВ “ХОЕК”. Ви можете оплатити їх у будь-який зручний для вас спосіб. 

Компанія нагадує про вчасну передачу показників лічильника! Навіть якщо ви виїхали за межі регіону, вказуйте, будь ласка, актуальні показники в особистому кабінеті щомісяця. Тоді в платіжці за електроенергію будуть відображені цифри вашого фактичного споживання та нараховані коректні суми.

Якщо є питання, можна звертатися до кол-центру за номерами телефонів: +38 (063) 271 69 87, +38 (095) 285 24 91, +38 (067) 649 76 54 (працюємо щодня з 9:00 до 15:00 год., крім вихідних).