Кілька сантиметрів снігу, що випали на лівобережжі Херсонщини, призвели до справжнього комунального колапсу

4 месяца назад 0

Значна частина окупованих територій Херсонщини залишилась без енергопостачання, траси перекриті, а комунальники та електрики в паніці намагаються подолати наслідки стихії. До таких результатів  призвели 2 сантиметри снігу, що випали в ніч з 8 на 9 січня на лівобережжі Херсонщини. Окупаційна так звана “влада” виявилась зовсім не готовою до такої “негоди” і зараз намагається “героїчно” подолати цей комунальний колапс.

Про це йдеться в публікаціях російських ЗМІ.

Через припинення подачі електроенергії по лінії 150 кіловольт з боку Мелітополя знеструмлено Чаплинський, Новотроїцький, Генічеський, Іванівський, Каховський муніципальні округи Херсонської області, не працюють телебачення та радіо” , – йдеться у повідомленні.

Самі пропагандисти публікують фото негоди, згідно з якими, до таких проблем призвели буквально кілька сантиметрів снігу. Комунальники з лівобережжя Херсонщини ліквідовують наслідки “негоди”.

Ситуація виявилась настільки критичною, що відновлення тепло- та електропостачання на лівобережжі Херсонщини взяв під свій контроль особисто російський диктатор Володимир Путін.Так званий “губернатор” окупованої частини Херсонщини пообіцяв, що наслідки негоди будуть ліквідовані за кілька днів. Якщо, звісно, не випаде ще кілька сантиметрів снігу. Цікаво, що влада правобережжя Херсонщини не повідомляє про якісь проблеми з електро- чи теплопостачанням внаслідок “негоди”.