“Люблю — что? Россию”: як зомбують школярів в окупації

7 месяцев назад 0

  В окупованих громадах Херсонщини вчителі-колаборанти учать школярів «любити Росію». При цьому самі знімають відео про таку «діяльність».

Так, на ролику з однієї зі шкіл в Залізному Порту вчителька  Аріна Самедова натхненно віщає на камеру:

«Учитель — это сегодня человек, который поведет за собой детей и поведет именно в нужном направлении. В нужное русло их направит, поможет, особенно, если это касается учеников начальной школы» .А от «вчителі» із Григорівки Каховського району проявили себе ще “креативніше”. Вони зняли ролик до свого професійного свята, в якому використали восьмикласників.

«Ну же вытворять чудеса», — закликає один із педагогів. Інші повторюють проросійські наративи: “Ни шагу назад. Ничего себе. Покажи им всем» тощо. При цьому посодяться досить химерно — із дивакуватими жестами і пританцьовками.

Це вже навіть не дивує, якщо взяти до уваги те, що голова цієї громади  Сергій Кліщевський з перших днів  гауляйтером села.
«Кого знудить можу дати кульок”, — так дотепно прокоментував у соцмережі користувач.
Уиім, це навіть добре, що колаборанти знімають про себе ролики. Так легше буде нашим правоохоронцям їх усіх ідентифікувати. Щоб потім знай1ти їм гідне місце для перевиховання. Хоча б за системою Антона Семеновича Макаренка. Нова «педагогічна поема» твориться на наших очах.