Маленьким херсонцям влаштували новорічний концерт в укритті

5 месяцев назад 0

Сьогодні відбулося чергове свято для дітей. Благодійний фонд "Асамблея добрих справ" з  Луцька та Херсонська міська військова адміністрація за участі міського центру гуманітарної допомоги "З любов'ю до дітей" у черговий раз привітали маленьких херсонців з прийдешніми святами та подарували трішки дива!

Як повідомив керівник Херсонської МВА Роман Мрочко, понад 70 дітлахів віком від 7 до 12 років отримали яскраві враження та приємні спогади про свято.

"Херсонські діти пУ Херсоні в укриттях зараз відбуваються справжні дива. Тут можна не лише сховатися від ворожих обстрілів, а і відсвяткувати. Такі реалії, та  позбавити дітей відчуття свята ніяк не можна.

Всі ми сподіваємось, що наступні новорічно-різдвяні свята ми зустрінемо на нашій площі Свободи. Як ми звикли. А поки так, у безпечному місці, але з усіма святковими атрибутами і надією на Перемогу. Прожили ще один надскладний рік війни.

Пора різдвяно-новорічних свят — це той період, коли особливо хочеться дати їм можливість відчути тепло та турботу дорослих.
Тому у громаді в безпечних умовах організовуються невеличкі заходи та подарунки для малечі", 
— вказано у повідомленні.
 
"Нехай в їхньому житті буде багато посмішок!
Бажаємо перемоги всім у незламному Херсоні!
Дякуємо благодійним організаціям та волонтерам за постійну підтримку жителів Херсона!",
— також повідомив Мрочко