Морпіхи зафільмували низку ударів по техніці РФ на лівому березі Херсонщини

4 месяца назад 0

На відео ворожу техніку вражають FPV-дрони.Військові 36-ої окремої бригади морської піхоти зафільмували кілька атак ударними безпілотниками по броньованій техніці російських окупантів на лівобережній території Херсонської області. Відео з добіркою ударів показав громадський діяч Сергій Стерненко в .

“FPV стали одними із основних засобів для знищення і подавлення ворога на цьому напрямку. І не тільки на цьому”, — зазначив він, коментуючи бойову роботу наших захисників на Херсонщині.

Лівобережжя Херсонщини. Бойова робота воїнів 36 бригади морської піхоти по російській техніці вашими дронами????

FPV стали одними із основних засобів для знищення і подавлення ворога на цьому напрямку. І не тільки на цьому.

— Serhii Sternenko ✙ (@sternenko)
Як відомо, такі БПЛА є дешевим і дієвим способом для зупинки ворожих штурмів та інших наступальних дій. Вже неодноразово на фронті траплялися ситуації, коли кілька таких дронів зупиняли атаки росіян та змушували їх відмовитися від штурму.

Вартість одного дрона може починатися від 10-15 тисяч гривень, що є дуже низькою ціною за засіб, який майже зі стовідсотковою ймовірністю уражає ворога.

Раніше військові 36-ої окремої бригади морської піхоти Збройних Сил України виявили місце, звідки російські окупанти запускали ударні безпілотники. По будівлі, яку використовували ворожі солдати, запустили українські дрони у відповідь.