На фронті загинув військовий із Каховки Ілля Долматов

7 месяцев назад 0

Український «БЕТМЕН» загинув смертю хоробрих! Прагнення справедливості, незламна воля, віра в перемогу добра, жага дійти до кінця…. Це якості, притаманні справжньому герою, українцю, патріоту. Як стало відомо, 30.08.2023 року при виконанні надскладного бойового завдання загинув каховчанин ДОЛМАТОВ ІЛЛЯ ОЛЕКСАНДРОВИЧ, 18.12.1993 р.н.Позивний «Бетмен», – про загибель героя повідомила Каховська міська  територіальна громада.

Ілля закінчив каховську школу № 6 і 19-річним юнаком у 2014 році пішов добровольцем в зону АТО та став на захист Донецького аеропорту.

«Бетмен – хоробрий воїн. Сміливий і безстрашний, а ще гарна людина, добрий та мужній. Найкращий син для матері та чоловік, яким завжди пишається дружина»  – кажуть всі, хто був знайомий з Іллею.
Завжди зголошувався йти першим на виконання найважчих задач. Кожен, хто потребував, міг розраховувати на його надійне плече. Поряд з ним було спокійно і затишно. Герой – без зайвих слів. Той, на кому тримається Україна.

Бетмен загинув 30 серпня у бою під час виконання надскладного завдання.
Кров`ю військової еліти, загибеллю кращих представників української нації пишеться нова переможна історія нашої держави і її Збройних сил.
Ілля ДОЛМАТОВ, 30-річний юнак з Каховки, який загинув в боротьбі за незалежність України, її територіальну цілісність та суверенітет, мужньо даючи відсіч противнику і залишаючись вірним військовій присязі, навіки залишиться в серцях каховчан і в книзі пам’яті всієї України. Він обрав цей шлях і гідно пройшов його, виборюючи для кожного з нас свободу та право на життя під мирним небом.

Щирі співчуття рідним та близьким. Доземний уклін і щира подяка! Царство небесне і вічна слава Герою, який віддав життя за незалежність своєї Батьківщини! Спочивай з миром, наш Захисник!

Вічна пам’ять Герою України!

“Прощання з Героєм України – Бетменом ( Іллею Долматовим ) відбудеться у вівторок 17 жовтня в Києві. Панахида розпочнеться о 12:00 в Михайлівському соборі.По-закінченню, буде організований трансфер автобусом на кладовище. Прохання по-можливості приїздити на своїх авто. Процесія поховання розпочнеться орієнтовно о 14:00 на Лукʼянівському кладовищі, де всі охочі зможуть попрощатись з Іллею. Велике прохання приносити тільки живі квіти”, – додали в Каховській міській територіальній громаді.