На Херсонщині турбуються про дітей-сиріт

3 года назад 0

19 листопада відбулася довгоочікувана подія для особи із числа дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, Комісара Олега Вікторовича, а саме придбано житло у м. Каховка за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
Це трикімнатна квартира загальною площею 60,8 м.кв., зі зручностями, частково облаштована меблями та побутовою технікою. На квартирному обліку Олег перебував з 2011 року.
Зараз він є студентом Архангельського професійного аграрного ліцею Високопільської ТГ Бериславського району. Завдяки спільній та злагодженій співпраці управління соціальної політики Херсонської районної державної адміністрації, представників ліцею, управління соціального захисту населення Каховської міської ради відбулася ця значима подія для особи.
Символічно, що саме 19 листопада юнак став власником житла, адже напередодні, 17 листопада, Олег відсвяткував своє 20-ти річчя. Зі слів юнака, – це був найкращий подарунок до його дня народження.
У свою чергу, Олег подякував усім причетним до придбання та таку вагому підтримку від держави.

Херсонська районна державна адміністрація Херсонської області