На Херсонщині внаслідок артобстрілу постраждали 9 поліцейських, які допомагали цивільним 

4 месяца назад 0

Щонайменше сім житлових будинків та адмінбудівлю було пошкоджено внаслідок російських ударів дронами та артилерією, кажуть у поліції.

Внаслідок обстрілу російськими військами Херсонської області травмувалися дев'ятеро працівників поліції, які надавали допомогу місцевим мешканцям. Про це повідомили у Національній поліції у .

Окупаційні підрозділи відкрили артилерійський вогонь по Дар’ївській громаді. Щонайменше сім житлових будинків та адмінбудівлю було пошкоджено.

Російські окупанти застосували дрон-камікадзе проти службового автомобіля. Вибух пролунав поруч із транспортним засобам.

Минулої доби російські війська атакували й поліцейських, які допомагають жителям у деокупованих населених пунктах. Під атаку з дронів потрапила слідчо-оперативна група поліції у Тягинці.

Внаслідок обстрілу отримали травми дев’ятеро працівників поліції. Наразі їхньому життю нічого не загрожує.

Ситуація на Херсонщині – дані Генштабу ЗСУ На Херсонському напрямку, як йдеться у  Генерального штабу ЗСУ, українські воїни надалі утримують зайняті позиції на лівобережжі Дніпра. Бійці ведуть контрбатарейну боротьбу, наносять вогневе ураження по тилах ворожих угруповань.

Сили оборони України на Мелітопольському напрямку й надалі активно діють. Бійці завдали окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Нагадаємо, 14 грудня морпіхи показали, як зупиняють росіян під Кринками на Херсонщині. Бійці піхотинці ведуть стрілецькі бої з росіянами у лісистій місцевості на лівому березі Дніпра, показано на відео 38-ї ОБрМП. Також діють дронами, дістаючи ворога на відстані кількох кілометрів.