На Херсонщині внаслідок російської агресії одна людина загинула та сім поранено, поліція фіксує наслідки

4 месяца назад 0

Російські війська не припиняють обстріли Бериславського та Херсонського районів, Херсона і передмість із реактивних систем залпового вогню, далекобійної артилерії, мінометів, танків, авіації та БпЛА.

Про це повідомила пресслужба поліції Херсонської області.

4 удари керованими авіабомбами противник наніс по Зміївці.

Вночі війська рф атакували дронами типу «Shahed-136» Високе Тягинської громади, спричинивши значну шкоду інфраструктурі села.

Внаслідок вибухів пошкоджена адміністративна будівля та будинки у модульному містечку. Всього зруйновано 2 та пошкоджено 3 будинки, згоріло 4 автомобілі та ще 3 посічені уламками. Поранення отримали двоє чоловіків віком 43 та 50 років. У інших мешканців модульного містечка, серед яких неповнолітній, діагностували гостру реакцію на стрес.

Під час ворожого артилерійського обстрілу Станіслава загинув 62-річний чоловік, отримали поранення 48-річна жінка та 54-річний чоловік, пошкоджено 2 будинки та 2 автомобілі.

Під артилерійським вогнем перебував і Новоберислав, там внаслідок вибуху російського снаряду поранено 42-річного чоловіка.
Новотягинку окупанти обстріляли з міномета, поранено 52-річну жінку.

Херсон російські війська обстрілювали цілодобово, ворог підло цілився по житлових кварталах, там пошкоджено багатоквартирні та приватні будинки.

У Центральному районі під час артилерійського обстрілу поранено 87-річну жінку.

Внаслідок влучання ворожого безпілотника типу «Shahed-136» в Дніпровському районі пошкоджено приватний будинок.

На місцях подій працювали всі профільні служби, збирали докази російської агресії, ліквідовували наслідки обстрілів та надавали допомогу постраждалим.

За минулу добу поліція відреагувала на 242 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 19 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.