На Херсонщині у Високопільській громаді встановили генератор на вежі мобільного зв’язку

5 месяцев назад 0

На деокупованій Херсонщині у Високопільській громаді встановили генератор на вежі мобільного зв'язку. Завдяки цьому місцеві жителі матимуть зв'язок та інтернет навіть під час можливих блекаутів.

Про це під час брифінгу  перший заступник начальника Херсонської ОВА Дмитро Бутрій.

Також посадовець розповів, що спільно з громадською організацією "Ліга соціально-відповідальних жінок" планується відкриття пункту у Великій Олександрівці. Там будуть надавати соціально-консультативні послуги, а також видаватимуть гуманітарну допомогу.

"Ще 350 ноутбуків від "ЮНІСЕФ" отримали школярі з громад Херсонської області для навчання. Також чергові пристрої для навчання отримали учні з Милівської Новоолександрівської, Нововоронцовської, Високопільської, Кочубеївської Великоолександрівської Новорайської, Дар'ївської, Станіславської, Чорнобаївської та Музиківської громад",  — сказав Бутрій.

За словами першого заступника керівника ОВА, чотири вантажівки підвищеної прохідності і один мікроавтобус забезпечать першочергові потреби у техніці громад Бериславського району.

"Ця допомога надійшла від Чеської Республіки. Також за дорученням начальника ОВА Прокудіна, херсонська обласна рятувальна служба відправила екскаватор навантажувач до Білозерської громади, медичний автомобіль до Дар'ївської та вантажівку до Борозенської громад
", — повідомив Дмитро Бутрій.