На Херсонщину доставили першу партію гуманітарної допомоги з Європи

2 года назад 0

Вчора, 3 квітня до 16 населених пунктах Херсонщини волонтери за власний кошт доставили 24 тони гуманітарної допомоги, зібраної у країнах Європи. Про це повідомив на сторінці Кочубеїнської громади Іван Дударь:
— Сьогодні мав честь долучитися та попрацювати на благо рідної Кочубеївської громади спільно з командою депутата Херсонської обласної ради Ігоря Йосипенка, які доставили, для передачі жителям нашої громади, а також і до сусідніх сіл гуманітарну допомогу у розмірі 90 куб. ( 24 тони) всього по 16 населених пунктах Херсонщини, які звільнені ЗСУ та тих, що ще під окупацією росіян.
Вдячні всім мужнім хлопцям з великим серцем за допомогу: і тим, що за власний кошт доставили цей вантаж з Європи, і тим, що доставили дану допомогу в громаду для роздачі населеню. А це зокрема: і продукти, і дитяче харчування, і засоби гігієни та інше — речі, які так необхідні жителям громади і навколишніх сіл через гуманітарну кризу. Херсонщина — це Україна. Українці переможуть!
Гуманітарна допомога доставлена громадам Заградівки, Кам’янки, Кочубеївки, Краснівки, Микільська, Наталиного, Нової Шестірні, Новобратського, Орлового, Пригір'я, Рівнопілля, Розівки, Світлівки, Свободного, Білої Киниці та Руського-Мар'яного.