На херсонському залізничному вокзалі відкрили пункт вакцинації

3 года назад 0

У Херсоні на залізничному вокзалі відкриють пункт вакцинації від коронавірусу. Про це повідомляється на офіційному сайті “Укрзалізниці”, передає прес-служба міської ради.
За словами в.о. члена правління АТ «Укрзалізниця» Олександра Перцовського, пункти вакцинації, які “Укрзалізниця” почала відкривати на вокзалах з 21 жовтня, є популярними серед населення.
Рішення про відкриття пунктів вакцинації на вокзалах — це значний внесок залізничників у боротьбу з пандемією коронавірусу. Щодня вокзали приймають тисячі пасажирів, які відтепер можуть отримати щеплення, не витрачаючи додатковий час на поїздку до медзакладу. Так, станом на сьогоднішній ранок у наших пунктах зроблено понад 2 тис. щеплень. Крім того, вони є зручними для мешканців міст, адже, як правило, вокзали знаходяться у місцях зі зручною транспортною розв’язкою ”, — зазначив Олександр Перцовський.
Також у компанії триває вакцинація працівників, у першу чергу тих, які контактують з клієнтами. «Наразі вже вакциновано 30% провідників, найближчим часом ця цифра буде збільшена вдвічі», — резюмував Олександр Перцовський.
З 25 жовтня пункти вакцинації почнуть працювати на залізничних вокзалах у Херсоні, Ковелі, Кривому Розі, Нікополі, Подільську, Миколаєві, Чернівцях та Роздільному.