На лівобережжі Херсонщини окупанти відчувають дефіцит артилерійських снарядів російського виробництва

3 месяца назад 0

Російські телеграм-канали знову заявляють про проблеми з артилерійськими снарядами. За інформацією джерела з офіцерського складу ворожого угруповання "Дніпро", на лівобережжі Херсонщини лишилась мала кількість боєприпасів для артилерії саме російського виробництва. 

Зазначається, що артилеристи окупантів вже більше використовують снаряди виробництва Північної Кореї, якість яких дуже низька, про що раніше заявляли самі росіяни. Зокрема, саме боєприпасами з КНДР ведеться артпідтримка окупаційних підрозділів під час штурмів позицій ЗСУ в Кринках. 

Через низьку якість снарядів фіксувалися випадки, коли ворожі військові потрапляли під обстріл своїх же артилеристів. Також відомо про випадки розривів стволів гармат внаслідок використання боєкомплекту з Північної Кореї

Нагадаємо, що минулої доби російські окупанти здійснили лише один штурм позицій ЗСУ на лівобережжі Херсонської області. Ворог поніс втрати та відступив на вихідні позиції. 

За даними ОК "Південь", минулої доби українські військові знищили 11 окупантів та 26 одиниць техніки, серед яких сім гармат різного калібру.