На правобережжі Херсонщини поліція фіксує наслідки чергових ворожих атак

3 месяца назад 0

Упродовж минулої доби російські війська завдали ударів по Херсону, населених пунктах Бериславського та Херсонського районів з усього наявного озброєння. Пошкоджень зазнали об’єкти житлової інфраструктури, медичні та навчальний заклади, пасажирський транспорт.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

З реактивних систем залпового вогню окупанти вдарили по Львовому. У дворі власного будинку загинула 83-річна жінка.

На житловий квартал Гаврилівки військові фр скинули боєприпас із дрона. Внаслідок вибуху травмовано 72-річну жінку та 36-річного чоловіка, в обох вибухові травми та уламкові поранення різних частин тіла.

Під артилерійським вогнем противника перебувала Михайлівка. У власному домоволодінні мінно-вибухові травми та уламкові поранення отримали 47-річний чоловік та 52-річна жінка.

У Білозерці та Кізомисі внаслідок обстрілів пошкоджено приватні будинки та газові труби. Ворожі атаки спричинили руйнування та пожежі.
Потужні вибухи лунали у Херсоні. Під обстрілами противника перебували всі райони міста.

У Корабельному районі російські військові вдарили з артилерії по двох медичних закладах, ліцею, яхтклубу, багатоквартирному будинку, під обстріл потрапили тролейбус із пасажирами та автомобіль. Поранено двох жінок віком 59 та 43 роки, в обох мінно-вибухові травми та контузії.
У Дніпровському районі під вогневим ураженням противника перебували житлові будинки та об’єкт інфраструктури.

Усі служби оперативно долучалися до ліквідації наслідків ворожих атак, поліція збирала докази воєнних злочинів військових рф.

За минулу добу поліція відреагувала на 286 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 15 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.