«Наш край» вимагає від мера Скадовська вирішити проблему безпритульних собак

3 года назад 0

Представники партії "Наш край" занепокоєні ситуацією, яка склалася у Скадовську із безпритульними тваринами та закликають місцеву владу відновити роботу притулку для тварин. Про це заявила голова Скадовської районної організації ПП «Наш край» Людмила Козлова.

За її словами, останнім часом у Скадовську побільшало бездомних собак, які безперешкодно снують зграями по вулицях, створюючи загрозу життю та здоров’ю місцевих мешканців і гостей курортного міста. Вже не говорячи про за санітарний стан й епідеміологічну безпеку. Така ситуація, безперечно, викликає занепокоєння громади, тож місцеві жителі неодноразово звертались з цього приводу до міського голови Олександра Яковлєва, його заступників і членів його команди.

Однак людям так і не вдалося достукатися до місцевої влади. А тим часом в місті з'являються все нові і нові постраждалі від укусів безпритульних собак. У той же час, кошти в бюджеті 2021 року на вирішення проблеми бездомних тварин депутати Скадовської міської ради передбачили.

"Разом із однопартійцями ми голосували, аби 150 тисяч бюджетних гривень пішли на те, аби проблема безпритульних собак перестала бути гострою для  наших людей. Місту не потрібно додатково вкладати гроші у будівництво власного притулку для тварин. Він у нас давно є, його потрібно привести до ладу.  А для цього міська влада має тільки зайнятися виконанням  своїх безпосередніх обов’язків, за які громада платить їй зарплату" , — наголосила Л.Козлова.

За її словами, протягом тривалого часу побудований вже притулок пустує і захаращується сміттям, оскільки ця проблема владу не турбує.

"Як депутат міської ради я отримала інформацію, що жодна копійка зі 150 тисяч гривень, виділених депутатським корпусом,  не пішла на усунення проблеми – влада досі палець об палець не вдарила для її розв’язання.  Але спуску владі ми не дамо", — наголосила депутат.