Обласний гуманітарний штаб надав генератори для пункта незламності ХДУ

5 месяцев назад 0

Про це повідомив ректор ХДУ Олександр Співаковський.

“За результатами зустрічі начальника Херсонської обласної військової адміністрації  Олександра Прокудіна, першого заступника голови Херсонської обласної ради  Юрій соболевський, заступника начальника ХОВА Володимир Клюцевський.  начальниці управління освіти і науки ХОВА Тетяна Юшко з колективом херсонського офісу Херсонського державного університету маємо гарні новини. 
Наші співробітники, які проживають в мікрорайонах, де через постійні обстріли неможливо налагодити енергопостачання, отримали від гуманітарного штабу ХОВА генератори. Також задоволені запити на буржуйку та коксові пелети. Дякуємо за підтримку у передачі вказаної допомоги жителям міста начальнику ХМВА Роман Мрочко. Дякуємо, що тримаєте слово, дане людям!” , – зазначив ректор ХДУ.
Також для забезпечення діяльності освітянського пункту незламності та офісу ХДУ гуманітарний штаб передав обладнання, яке забезпечить роботу у випадку блекауту.

“Вдячні всім, хто розуміє необхідність підтримувати херсонських освітян, зокрема представникам Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби (ХОКАРС), які постійно допомагають університету. Окрема подяка проректору Максим Вінник,  який дистанційно модерує питання життєдіяльності херсонського офісу, та всім співробітникам на чолі з Ганна Йокіч, які щоденно працюють під обстрілами. Разом ми впораємось зі всіма труднощами” , – додав у дописі Олександр Співаковський.