Окупанти вручили грамоти колаборантам з житлово-комунального господарства в Генічеську

2 месяца назад 0

В окупованому  Генічеську у колаборантів відбулося святкування професійного свята працівників житлово-комунального господарства.

Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел новин.

Так, 20 березня, у місцевому Центрі культури та дозвілля відбулося урочисті заходи, присвячені Дню працівників побутового обслуговування населення та житлово-комунального господарства.

На свято окупантів та колаборантів були запрошені всі відзначені росіянами працівники сфери житлово-комунального господарства Генічеської громади. Гауляйтерка Генічеська  Єлена Терских висловила слова привітання та подяки присутнім працівникам ЖКГ за їхню «нелегку роботу» та «високі професійні досягнення».
Усі присутні та нагороджені на цьому святі є зрадниками та колаборантами, які працюють на користь російських окупантів. Вони сприяють підтримці окупаційного режиму та виконанню неправомірних наказів влади окупантів, що полегшують перебування російских загарбників на території Генічеської громади.

За традицією, окупаційні ЗМІ наробили багато фото та відео матеріалів, одразу оприлюднивши їх. Таким чином вони спеціально засвічують всіх, хто з ними співпрацює, позбавляючи їх можливості приховати свою зраду. Тим самим вони значно полегшують ідентифікацію зрадників для українських спецслужб.